Lubuk Supplier Dropship China

0

Lubuk supplier dropship China pula ye saya akan bongkarkan special untuk anda kali ni. Sebelum ni saya dah kongsi pasal lubuk supplier dropship USA, kalau ada yang belum baca lagi, boleh klik DI SINI ya!

Dropship dari supplier negara China mempunyai pelbagai kebaikan. Pertama sekali, ia tersedia untuk dropshipper di seluruh dunia. Tidak kira jika anda menjual di eBay Perancis atau Jerman, atau anda mempunyai pelanggan di Australia, Sepanyol, Itali, atau mana-mana sudut dunia yang lain, adalah mudah untuk mencari pembekal yang akan menghantar pesanan kepada semua pembeli anda.

Kedua, harga biasanya lebih murah di sana, sebagai contoh, produk di Ali Express lazimnya kos kurang daripada produk yang sama di Amazon.

Jom saya bongkarkan kepada anda 7 lubuk supplier dropship China yang boleh anda mulakan pencarian produk untuk perniagaan dropshipping anda!

1. CJ Dropshipping


CJ Dropshipping ialah platform dropshipping yang menawarkan kira-kira 400,000 produk untuk penghantaran dropshipping dalam banyak kategori yang berbeza mengikut permintaan pengguna mereka dan trend semasa.

Produk CJDropshipping berlabel putih dan mempunyai kawalan kualiti. Mereka menawarkan harga biasanya lebih rendah daripada AliExpress atau eBay.

Selain itu, terdapat perkhidmatan ‘print-on-demand’, perkhidmatan merekabentuk, perkhidmatan penjenamaan untuk kedai online anda dan pemprosesan pesanan pada hari yang sama.

CJDropshipping tidak meletakkan logo mereka atau meletakkan invois produk dalam pakej.

Warehouse: China, USA, Thailand, Germany, Indonesia.
Penghantaran:Penghantaran antarabangsa ke lebih 60 negara mengambil masa 7-25 hari (bergantung pada negara dan kaedah penghantaran). Untuk penghantaran yang lebih pantas, pasukan CJ mengesyorkan kaedah penghantaran udara khas mereka – CJPaket.
Pemulangan:CJDropshipping menawarkan bayaran balik/penggantian penuh jika produk tiba dalam keadaan rosak atau jika pesanan tidak diterima dalam masa anggaran yang dinyatakan.
PayPal: Ya

Borong/Runcit:                                                                          
Pemborong

2. Aliexpress

AliExpress ialah salah satu syarikat eCommerce terbesar yang berpangkalan di China. Kumpulan Alibaba melancarkan subbahagian ini pada tahun 2010.

Model perniagaan mereka serupa dengan Amazon kerana Aliexpress menjual lebih daripada 100 juta produk dalam semua kategori tetapi pada kos yang lebih murah.

Selain itu, Aliexpress menawarkan program dropshipping sendiri dan ia ‘mesra’ dropshipping.

Warehouse: China, USA, France, Germany, Russia, Spain, Poland, Belgium, Australia, Turkey  
Penghantaran: Terdapat penghantaran antarabangsa percuma. Yuran penghantaran dan masa bergantung pada kaedah penghantaran yang dipilih dan penjual Aliexpress (anda perlu menyemak dengan penjual jika mereka menghantar ke semua negara yang anda ingini). Dalam kebanyakan kes, penghantaran dari Aliexpress China mengambil masa 3-5 minggu.
Pemulangan :Bayaran balik untuk produk yang tidak dihantar atau rosak.
PayPal:Terhad. Anda perlu menghubungi penjual secara manual dan bertanya sama ada anda boleh bayar dengan Paypal.
Borong/Runcit: Peruncit

3. Chinabrands

Chinabrands ialah pemborong dan platform dropshipping terkemuka dunia dari China.

Ia adalah supplier yang ‘mesra’ dropshipping yang menawarkan ‘resell-agreement’ yang khas, iaitu sijil kebenaran untuk menjual produk mereka di pasaran dalam talian seperti eBay dan Amazon (Pengguna dropship Shopify tidak memerlukannya).

Selain itu, Chinabrands menawarkan berjuta-juta barangan murah yang diproses melalui ‘3-layer quality inspection’. Untuk maklumat lanjut tentang proses ini, anda boleh klik di laman web mereka ya!

Warehouse: Gudang utama adalah di China. Chinabrands juga mempunyai 46 gudang luar negara di seluruh dunia.
Penghantaran:Tiada penghantaran percuma. Penghantaran antarabangsa tersedia untuk 250 negara. Berkenaan dengan masa penghantaran, ia bergantung kepada negara, tetapi anggaran masa penghantaran adalah 16-35 hari.
Pemulangan:Mungkin ada disebabkan oleh isu kualiti.
PayPal: Ya
Borong/Runcit:                                                        Pemborong

4. Tvcmall

Tvcmall (TVC) ialah sebuah syarikat pemborong dan dropship China yang telah beroperasi sejak 2004. Ia dimiliki oleh sebuah syarikat bernama Shenzhen Tvc-tech Limited.

Tvcmall ialah supplier dropshipping yang sah bagi elektronik dan aksesori tanpa jenama. Walau bagaimanapun, anda juga boleh mendapatkan produk daripada kategori lain yang dikemaskini setiap hari seperti rumah & taman, mainan, sukan, lampu, kesihatan & kecantikan, bayi & ibu.

Secara keseluruhan, mereka mempunyai 100,000 item berkualiti tinggi untuk ditawarkan kepada dropshipper Tvcmall.

Di samping itu, mereka menawarkan perkhidmatan reka bentuk dan pembungkusan mengikut citarasa anda. Tiada logo TVC dalam pakej yang dihantar bersama-sama tanpa invois. Selain itu, Tvcmall menjanjikan perkhidmatan pelanggan yang pantas 24/7.

lubuk supplier dropship china tvcmall
Warehouse: China.
Penghantaran:Tiada penghantaran percuma. Penghantaran antarabangsa ke hampir semua negara disertakan. Biasanya, ia mengambil masa 8-35 hari perniagaan untuk menghantar produk Tvcmall (bergantung pada kaedah penghantaran).
Pemulangan:Mereka menawarkan Pemulangan 3 Hari tanpa sebab dan Pemulangan 7 Hari untuk produk Tvcmall yang rosak.
PayPal: Ya
Borong/Runcit:                                                                                     Pemborong

5. Dhgate.com

Dhgate.com ialah platform borong China yang menawarkan lebih daripada 30 juta produk di bawah pelbagai kategori di laman webnya.

Walaupun sesetengah supplier tiada penghantaran dropshipping, tetapi ada yang boleh menjual secara pukal.

DHgate tidak mempunyai program dropshipping, tetapi kadangkala mereka mempunyai diskaun istimewa untuk ahli sahaja.

lubuk supplier dropship china dhgate
Warehouse: China. 
Penghantaran:                                                                  Penghantaran percuma dan antarabangsa disediakan, masa penghantaran bergantung pada negara, tetapi banyak penjual DHgate menawarkan penghantaran tepat pada masa dalam 35 hari.
Pemulangan:Tidak mengendalikan pemulangan dan mempunyai dasar bayaran balik yang terhad.
PayPal: Tiada
Borong/Runcit:   Pemborong

6. Banggood

Banggood ialah satu lagi supplier berpangkalan di China yang menawarkan bantuan penghantaran dropshipping selain menjadi pasaran dalam talian untuk produk runcit.

Banggood menjual pelbagai kategori produk seperti elektronik, pakaian, aksesori dan produk kecantikan serta bermacam-macam lagi pada harga yang berpatutan.

lubuk supplier dropship china banggood
Warehouse: China, France, England, Spain, Russia, Australia, dan United States.
Penghantaran:Penghantaran antarabangsa disediakan. Tempoh penghantaran dijamin 30 hari untuk gudang luar negara dan 60 hari untuk gudang China.
Pemulangan:Mungkin ada untuk produk Banggood yang rosak dalam masa 3 hari selepas penghantaran.
PayPal: Ya
Borong/Runcit:                                        Peruncit

7. Eprolo

EPROLO ialah platform dropshipping percuma untuk dropshipper di seluruh dunia. 300,000 pengguna menggunakannya sekarang.

Ia menyokong pelbagai platform e-dagang seperti Shopify, WooCommerce, AliExpress, Shoplazza, eBay dan lain-lain.

Perkhidmatan EPROLO termasuk penyediaan sumber produk percuma, pemenuhan pesanan automatik, penghantaran global, inventori peribadi, ‘1-to-1 support agent’ dan sebagainya.

Ia menawarkan perkhidmatan penjenamaan dan ‘print-on-demand’. Ini membolehkan anda membina jenama anda sendiri.

lubuk supplier dropship china eprolo
Warehouse: China, US, UK
Penghantaran:Penghantaran global. Purata masa penghantaran adalah 4-15 hari.
Pemulangan:EPROLO juga menyediakan jaminan penghantaran selama 30 hari.
PayPal: Ya.
Borong/Runcit:                                                                                       Peruncit

Akhir Kata

Saya rasa cukuplah 7 lubuk supplier dropship China yang saya dah kongsikan dengan anda ni ya…Sebenarnya banyak lagi lubuk supplier dropship China yang ada…InsyaAllah jika ada kesempatan waktu, saya akan kongsikan dengan anda di lain masa ya!

Bagi yang dah seronok tengok produk-produk yang murah di lubuk supplier dropship China kat atas tu…tak teringin ke nak mulakan jualan di kedai online anda? Bagi yang belum ada kedai online tapi teringin sangat-sangat nak jual produk-produk yang terdapat di lubuk supplier dropship China, apa kata anda klik link di bawah:

<<<Hanya Untuk Yang Teringin Nak Ada Kedai Online Sendiri>>>

SELAMAT MENCUBA!