BizApp – Aplikasi Pengurusan Perniagaan TERBAIK Untuk Seller Online

0

Bizapp Aplikasi Pengurusan Perniagaan ini khusus untuk anda wahai Seller Online. Jom saya terangkan manfaatnya yang sangat-sangat AWESOME! Bak kata rugi kalau para Seller Online tak tahu tentang aplikasi ini.

Bizapp Aplikasi Pengurusan Perniagaan ini ialah satu sistem aplikasi bersepadu (gabungan Android, IOS dan web) yang direka untuk membantu usahawan mengurus dan mengembangkan perniagaan mereka secara lebih cekap dan sistematik.

Bizapp aplikasi pengurusan perniagaan 2

Paparan Skrin Aplikasi

Bizapp direka khusus untuk pengguna Android, iOS dan Web untuk semua usahawan, ejen tetap, ejen dropship, stokis dan HQ untuk menguruskan pesanan jualan.

Ciri-Ciri Integrasi

BizApp telah diintegrasikan (melalui API) dengan beberapa perkhidmatan kurier utama.

Antaranya ialah Poslaju (SendParcel), NinjaVan, J&T Express, CJ Century, DHL E-Commerce dan lain-lain. Dengan integrasi ini, pengguna dapat membuat penghantaran dan mengetahui status penghantaran secara terus dari aplikasi BIZAPP.

Ciri-Ciri BizApp


BIZAPP dicipta dengan fleksibiliti dan mudah digunakan serta dikemas kini secara berterusan dengan ciri-ciri seperti berikut:

1. Pengurusan Data Pelanggan – Urus dan kemas kini pangkalan data pelanggan anda secara sistematik.

2. Pengurusan Data Tempahan – Uruskan proses tempahan termasuk bayaran dari HQ /Stokis/ Agen/ Dropship/ Pelanggan.

3. Integrasi Servis Penghantaran – Penyelesaian yang melibatkan masalah logistik anda.

4. Menghantar No. Tracking – Memberi notifikasi no. tracking kepada pelanggan & ejen melalui SMS/Whatsapp/Emel secara automatik.

5. Mengetahui Status Penghantaran – Status penghantaran produk pelanggan terkini.

6. Blast Mesej Kepada Pelanggan – SMS / e-mel Blast kepada pelanggan / ejen / stokis.

7. Auto Follow-up Pelanggan – Meningkatkan lagi mutu servis kepada pelanggan anda secara berterusan.

8. Muat Turun Laporan – Laporan mengenai jualan, produk, pelanggan dan ejen boleh dikonfigurasikan sendiri untuk harian, mingguan, bulanan, tahunan, dsb.

.

Sebenarnya ada banyak lagi ciri-ciri Bizapp ni. Ada Bizapp Group, Bizapp Academy, Unifi Bizapp, Bizappay dan macam-macam lagi. Anda boleh tengok semua ni di SINI ya!

Pakej & Harga​

Pakej dan pelan dengan harga mampu milik untuk semua peniaga, organisasi, pemilik perniagaan bersaiz besar ataupun industri kecil bermula dari RM 20 hinggalah RM499 setahun. Untuk maklumat lanjut mengenai pakej dan harga, anda boleh klik di SINI ya!

Cara Untuk Menghubungi Bizapp Aplikasi Perniagaan

Sekiranya anda mempunyai soalan atau maklum balas mengenai Bizapp Aplikasi Perniagaan, anda bolehlah menghubungi mereka seperti berikut:

Alamat Pejabat : Tingkat 2, No. 14, Jalan 8/36, Seri Bangi,
Seksyen 8, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia.

Telefon : 1 700 81 2798

Emel : info@bizapp.com.my

.

Kesimpulan

.

Kalau anda dah ada satu sistem pengurusan jualan yang bagus, lagi mudah untuk anda mempromosikan produk jualan anda kan.

So, jika anda nak platfrom oversea yang boleh memasarkan produk anda sehingga ke peringkat antarabangsa, apa kata anda klik link di bawah ni ya!

.

<<<Platfrom Untuk Pasarkan Produk ke Oversea>>>

.

Selamat Mencuba!